Info

Info en aanmelden

Voor alle informatie, aanmeldingen en ziekmeldingen kunt u mij bereiken…..

per email: balletschoolhuissen@gmail.com

Balletschool Huissen heeft ook een Facebook pagina. Als u deze liked krijgt u up-to-date informatie bij gelegenheden en interessante tips. 

Kleding: een lichtroze balletpak zonder opdruk, roze balletschoenen,  een balletmaillot mag, geen wijde kleding en geen beenwarmers, evt. een overslagvestje en de haren opgestoken. Gevorderde leerlingen een zwart balletpak. Balletkleding is verkrijgbaar bij de Decathlon of de speciaalzaak, bijvoorbeeld Podium in Nijmegen of Ready to dance in De Steeg. NB koop balletschoenen nooit ‘op de groei’!

Jongens zijn van harte welkom dus alles op deze site: m/v. Kleding:  een zwarte legging, witte of zwarte top, witte of zwarte balletschoenen.

Sieraden: draag geen los hangende sieraden, hiermee kan je jezelf of een ander pijn doen.

De Brink bevindt zich achter het winkelcentrum De Zilverkamp aan de Wagenweg. De studio vindt u op de eerste etage en is bereikbaar via de dubbele buitendeur links in de hoek als u voor de Brink staat.

Kijklessen: om de rust en concentratie tijdens de lessen te waarborgen is het niet de bedoeling dat er wekelijks publiek in de balletzaal zit. De laatste les voor elke vakantie zijn er kijklessen, dan ben u van harte welkom. Uiteraard mag u tijdens een proefles wel aanwezig zijn. I.v.m. corona kunnen er afwijkende regels gelden.

Een proefles is altijd mogelijk.

Advertentie

There are no comments on this page.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: