Carina van der Pijl

Carina van der Pijl

In 1989 ben ik van Den Haag naar Arnhem verhuisd om aan de Hogeschool voor de Kunsten, nu Artez, de studierichting ‘Docent Theaterdans’ te volgen. Tijdens de studie worden, naast de gekozen specialisaties, o.a. jazz, modern en folkloristische dans aangeboden. In 1993 heb ik de studie afgerond met als specialisaties klassieke dans, algemene dansante vorming en flamenco. Daarnaast heb ik de specialisatie caractere gevolgd (folkloristische dans met klassieke basis).

Na de opleiding heb ik op diverse balletscholen in de wijde omgeving lesgegeven en lessen gevolgd in binnen- en buitenland. Na een aantal jaar met veel omzwervingen heb ik er destijds voor gekozen alleen nog met mijn moeder samen te werken die inmiddels al ruim 50 jaar geleden haar school in Den Haag startte.

In oktober 2008 ben ik gestart met BALLETSCHOOL HUISSEN! Sindsdien geef ik in de mooie balletzaal van De Brink les aan kinderen (m/v) vanaf 3 jaar. Elk jaar treden alle leerlingen op tijdens Huissen bij Kaarslicht, daarnaast zijn er demonstraties in de zaal. De voorstellingen worden volledig verzorgd, de kostuums worden handgemaakt. Inmiddels heb ik een ruime voorraad aangelegd zodat ook bij kleinere gelegenheden de leerlingen zich in kostuum kunnen presenteren.

Advertentie

There are no comments on this page.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: